🇧🇻 Hilsen til Svenskene fra Nordmennene,

Nå er det snart VM for Master/Veteraner igjen!

Den svenske VM-troppen til Sardinia blir sikkert enda større og mektigere denne gangen! Det er bra!
Med den veksten svensk Judo viser, er det også inspirerende for oss Nordmenn at Judoen får ett godt fotfeste i Norden, gjennom dere. Vi tror det blir en positiv smitteeffekt når antall stevner, antall judoutøvere, interessen osv., øker i nabolandet. Det er gledelig for judoen!

Til Sardinien blir den norske Master troppen på ca 7-8 stykker denne gangen. Noen av de vanlige kjente figurene er med, såsom Alfredo Chinchilla, Hanne Myrnes, Stig Traavik. Andre er nye. Vi slår oss på bryste med å si at den norske troppen, ihvertfall er større enn sist VM gikk, i Fort Lauderdale USA… Der 3 norske deltagere sto for 3 norske VM-gull.

Denne bedriften kan vi ikke gjenta i år med 8 stykker, for da blir det ingenting igjen til de andre 😉.

Vi gleder oss å treffe dere igjen, heie på dere, spise, skåle og ha det hyggelig sammen i varmen… Og sammenligne antall medaljer med antall deltagere, broderfolket imellom 😁.
Kanskje blir det lørdag 30 om kvelden?!?

Chears to you 🇸🇪 from us!

Gunnar Konow Heffermehl


Veteranjudo

Gruppansvarig - Veteranjudo